Met Joli Coeur P sprong Geenen naar de overwinning in 25,36 seconden in de barrage. Zijn Lover Boy deed er iets langer over en eindige zo met 26,05 seconden op een tweede plaats. Jasper Doucé was met Ziolita DS Z en 29,41 seconden goed voor de derde plaats. 

Daarnaast konden Caitlin Liefsoens en Rune Reynders zich ook klasseren. Liefsoens eindigde met Aphrodite Van Spalbeek Z op een vierde plaats, voor Reynders met Nailah. 

Geenen wist niet alleen het 1.20m op zijn naam te schrijven, maar ook in de Serie 1, 1.15m, was hij de snelste. Dit keer was het King Of Magic die voor hem naar de overwinning sprong in een tijd van 26,52 seconden. Kim Nullens en Glamour waren slechts enkele honderdsten van een seconde trager en eindigden zo tweede. Geenen nam ook plaats drie voor zijn rekening met Interceptor en een tijd van 27,36 seconden. 

De top vijf werd vervolledigd door Marie Cremers met Balina Z op vier en Jean-Andre Souvereyns met Ona Ja Z op vijf. 

En daar bleef het niet bij voor Sander Geenen. Ook de Hippo Revue Cup 1.05m proef wist hij te winnen. Okina D'au Cerfs bleef foutloos in de snelle tijd van 22,98 seconden. Ellen Geuten en Lou Lou JT volgen op twee seconden en eindigden tweede. Geenen sprong ook naar de derde plaats met Cardano Z, dit in 24,99 seconden. 

Tenslotte eindigden Valerie Clauw (Arusa) en Lotte Panis (Bandina Vd Zuuthoeve) respectievelijk vierde en vijfde. 

Klik hier voor alle resultaten.