In de barrage was Baerts en haar Mielano Van Meyershof Z bijna drie seconden sneller dan Roy Hanlon die met Ux van de Canthoeve en 43,38 seconden tweede eindigde. De derde én vierde plaats waren voor Sander Geenen. Zijn Lover Boy zette de tweede snelste tijd neer van 41,33 seconden maar maakte één fout en eindigde zo derde. Joli Coeur P sprong voor Geenen naar de vierde plaats. Gregory Vos en Crownlou Vd Langvelden Z vervolledigden de top vijf. 

De 120cm ALS Saddle Cup rubriek werd gewonnen door Kyle Cuypers met Nagante, danzkij een tijd van 49,14 seconden. Roy Hanlon en No Mercy waren met 51,70 seconden goed voor een tweede plaats. Lisa Ceunen en Cabriz van het ringboomhof Z eindigden met 52,13 seconden derde. 

Plaats vier en vijf waren respectievelijk voor Henk Clabots met Linde Vd Zilverenhoek en Roy Hanlon met Arcano Z. 

De KR-ruiters konden ook terecht op de Breugelhoeve in Peer. De 100cm hoofdrubriek bij de ponies werd gewonnen door Tesse Geboers die met Tommy als enige dubbel foutloos wist te blijven in de barrage. De snelste vierpunter staat op naam van Eline De Brone en Ikkepuk v't Plutoniahof. Het brons was voor Louise Hendrix die met Romeo Van Begeveld in beide rondes één balk liet vallen. 

Tesse Geboers en Ziggy Zen VDK eindigden vierde, voor Cara Vanwetswinkel en Moorlands Gaudi. 

Tenslotte reed Renee Vanstraelen met Roja SKB Z naar de overwinning in de Serie B 105cm rubriek. De combinatie wist met een nulronde in 36,59 seconden de concurrentie achter zich te houden. Marc Kemps was met Winny iets meer dan drie seconden trager en eindigde zo tweede. Het brons was voor Nina Geerlings met Kay-Lin en een tijd van 40,10 seconden. 

De top vijf werd vervolledigd door Gitte Vervloessem met Jiriva van de Langeweg op vier en Edwin Franco met Kust Kidding op vijf. 

Klik hier voor alle resultaten.