Koen Vereecke zat voor deze GP in het zadel van de elfjarige BWP-hengst Lector vd Bisschop (v. Bamako de Muze), het paard waarmee op woensdag nog naar de vierde plaats sprong. Vandaag zouden ze echter geen genoegen nemen met een vierde plaats en gingen ze voluit voor de winst. Het duo finishte in een tijd van 38,16 seconden en hoewel er gretig geprobeerd werd, slaagde niemand erin die tijd te verbeteren zonder daarbij een fout te maken. Zo werden Vereecke en Lector vd Bisschop de verdiende winnaars van deze 4* Grote Prijs. 

De Zweed Alexander Zetterman hield het wel nog spannend. Met Triton Hastak (v. Cabachon) kwam hij zes honderdsten tekort voor de overwinning en in 38,22 seconden eindigde hij op een tweede plaats. Zijn landgenoot Wilma Hellstrom volgde met Cicci Bjn (v. Ci Ci Senjor Ask) op de derde plaats. Andreas Schou en Darc De Lux (v. Darco) sprongen naar de vierde plaats. 

De vijfde plaats was eveneens voor België. Daar zorgden Jens Vandenberk en de BWP-hengst Faldiano (v. Heartbreaker) voor. 


Klik hier voor de volledige uitslag.