Voor Hendrik Denutte was er een derde plaats weggelegd op de rug van Hector (v. Flamenco Desemilly). Vincent Lambrecht strandde net buiten de top drie op vier met Catwalk Pikap de Muze Z (v. Ponsee V). 

Stefanie Saperstein voorkwam een volledig Belgisch podium en leidde Chapeau Z (v. Chellthago Z) in 57,17 naar de tweede plaats. 

Op zeven vinden we nog Lieven Devos in het zadel van Fiorucci (v. E-Pleasure) terwijl Gilles Thomas Mystic C Van T Heyveld (v. Thunder vd Zuuthoeve) begeleidde naar de tiende plaats. 

In de 1* 1.25m was Kasper de Boeck de aanvoerder van de zes opeenvolgende Belgen in de top tien. Met Gerenia (v. Cantos) sprong hij uitermate snel de tweede fase rond, hun tijd van 24,55 bleef onverbeterd en leverde de winst op. Oscar van den Berghe volgde op twee in het zadel van Plus Belle van T&L (v. Corydon van T&L) en kwam in 28,93 over de finish. Juliette de Wilde zat hen op de hielen met Abercrombie (v. Ovidius) en strandde op drie. 

Buiten de top drie kwam Nikolas Matthijs op kop van de achtervolgers en eindigde als vierde in het zadel van Palermo van het Lambroeck (v. For Pleasure). Peppa Fievez haar Jackpot (v. Arezzo VDL) kon zijn naam niet waarmaken en nam genoegen met de vijfde plaats. Uiteindelijk was er nog een zesde plaats voor Perry Geryl en Hupsekee van de Moskifarm (v. Doree van de Moskifarm). 

Volledige uitslag
Volledige uitslag 1*