De Mexicaan en zijn dochter van Casall verwezen zo Koen Vereecke naar de tweede plaats. Met de snelste chrono finishte Vereecke met Lector vd Bisschop (Thunder vd Zuuthoeve) nipt sneller dan het winnende duo. Het paar noteerde één springfout en moest zo genoegen nemen met de tweede plek.

André Americo De Miranda volgde met de sBs-ruin, Hilfiger van de Zuuthoeve (Thunder vd Zuuthoeve) op de derde plaats. De combinatie werd opgevolgd door Julien Epaillard met zijn vertrouwde Donatello d'Auge (Jarnac).

Op de vijfde plaats volgde Ciaran Dreeling en de 11-jarige KWPN-ruin, Hercules (Quasimodo van de Molendreef). Net buiten de top vijf plaatste ook Jérôme Guery zich in de top acht. De Belgisch-Olympische springruiter loodste zijn Enjoy d'Eole (Kannan) naar de zevende plek.


AD.: 12 SEPTEMBER EQUBREEDING.AUCTION. DIRECTE DOCHTER CORDULA DE LAUBRY, GIN FLIP DE MUZE HIMSELF, ENZ.

Koen Vereecke sterkhouder in finale zeven-en achtjarigen!

Eerder bleek voormalig Belgisch kampioen, Koen Vereecke ook de Belgische sterkhouder in de finale voor zeven-en achtjarigen. Vereecke en Stoeterij van Paemel's Chance Van Paemel Z (Cicero Z van Paemel) sprongen foutloos naar de derde plaats. Marlon Modolo Zanotelli won met Fairplay des Forets (Upsilon) voor Sofia Westborg en de KWPN-hengst, Lakoniek (Eldorado vd Zeshoek).

Net buiten de top drie plaatste ook Kris Christiaens zich in de prijzen. Samen met Katusha Hero Z (Kassende Van 't Roosakker) sprong Christiaens foutloos naar de vijfde plek.

Uitslag