De rubriek voor 7-jarige paarden werd op naam geschreven door Koen Vereecke, die aan een sterke week begonnen is. Dit keer kon hij hiervoor rekenen op Pia van de Nieuwburghoeve. Onze landgenoot werd op het podium vergezeld door de Colombiaan Dayro Arroyave met Prevano DL op twee en de Italiaan Paolo Paini met Ledicanto op drie. 

Gerald Nothdurft sprong met Castello 249 naar de vierde plaats voor Duitsland en was daarmee de Fransman Guillaume Foutrier met Fruna de Kogis voor.

Olivier Philippaerts en K&T Geromino waren terug te vinden op plaats negen. 

Bij de 6-jarigen was Koen Vereecke met Quickly vd Kruishoeve opnieuw bovenaan het klassement terug te vinden. Ze eindigden op een eervolle tweede plaats en moesten daarbij de Duitse Finja Bormann met Kaidan 5 voor zich dulden. Het brons was voor Robin Muhr met Crocodile Rock. 

Plaatsen vier en vijf waren respectievelijk voor Oleksandr Prodan met Concord en Mark Mcauley met Go Up de Farjonniere. 

Tenslotte was er ook nog een podiumplaats voor Jérôme Guery die met Grupo Prom Isidor Carcaletto derde eindigde in de Gold 1.40m proef. De Duitser Tobias Meyer ging met de overwinning aan de haal met Quintus-H onder het zadel. Het zilver was voor Eduardo Alvarez Aznar en Engerupgaards Cezanne. 

Klik hier voor alle resultaten.