Zowel Koen Vereecke als Niels Bruynseels schitterden in de 1.45m Longines Ranking. Na een barrage met zeventien kleurde het volledig podium Frans. Als laatste aan de start won Edward Levy met Confidence d'Ass (Diamant de Semilly) de 1.45m Grote Prijs.

Axel van Colen volgde met de 14-jarige Veyron (Stakkato's Highlight). Het volledig podium strandde op minder dan één seconde verschil van elkaar. Nicolas Delmotte plaatste zich als derde met Denerys du Montceau (l'Arc de Triomphe*Bois Margot) voor Kevin Staut en Beau de Laubry Z (Bisquet Balou vd Mispelaere).

Net buiten het podium loodste Koen Vereecke zijn 9-jarige BWP-merrie, Oilily de Muze (Vigo d'Arsouilles) foutloos naar de vijfde plek. Niels Bruynseels volgde op plaats zes in het zadel van Nauwsika van de Pereboom (Thunder vd Zuuthoeve).

Stephanie D'Andrimont schittert in CSI1* Grand Prix

In de 1.40m CSI1* sprong Stephanie D'Andrimont knap in de prijzen. Samen met Quentao Jw van de Moerhoeve (Vigo d'Arsouilles) finishte de Belgische met twee tijdsfouten. Slechts twee duo's kwalificeerden zich voor de herkansing. Tony Stormanns won daarbij met de achtjarige Servus Z (Solid Gold Z) voor Eden Leprevost Blinlebreton en Be Magic Cornet (Cornet Obolensky).