In het tweede 1.40m deel wist voormalig Belgisch kampioen, Koen Vereecke de concurrentie achter zich te houden. Op de rug van QP Castellane (Casall) sprong Vereecke naar de winst in 31,59 seconden. VVereecke en QP Castellane wonnen vorig jaar nog tijdens de Jumping Mechelen. Het paar bleef zo nipt voor op de Britse Emma Stoker met onder het zadel Japatero Vdm (Eldorado vd Zeshoek). Marin  Reznicek vervolledigde het podium met Caecilia S (Cornet Obolensky).

Net buiten het podium sprong Marcus Westergre met Faya Sao Miguel (Cornetto Z) naar de vierde plaats voor de Nederlandse Chantal Regter met onder het zadel Quilando (Quintender). Vereecke maakte zijn vreugde compleet en sprong eveneens naar de zevende plek met Donna vd Windeweg Z (Diamant de Semilly).

Belgen domineren de zesjarigen

Bij de zesjarigen sprong Maxime Harmegnies naar de winst in het zadel van Nina vh Scheefkasteel (Numero Uno). Het paar werd opgevolgd door Marie Foulon met onder het zadel Happy Time (Hh Dark de la Hart) terwijl Annika Axelsson het podium afwerkte met Bellona Olympic Z (Bonaparte Z).

Jos Verlooy strandde net buiten het podium met I'm Special Gold B (I M Special de Muze).