De tweede plaats was voor Philip Houston en Sandros S Bella (Sandro Boy), dewelke de chrono 23 honderdsten trager stopten dan deze van Vereecke en Lector Vd Bisschop. Francois Mathy Jr zette het Belgische podium feest verder en reed met Uno de La Roque (Numero Uno) naar brons.

Net naast het podium plaatste Lorenzo de Luca zich met Don Vito (Quaprice Bois Margot) op de vierde plaats, voor Therese Sohol Henriksen op Cyclone l'Epivent.

Ook Karel Cox met Nueva Epoca de Regor (Nabab de Reve) en Gudrun Patteet op Sea Coast Donna Z (Diamant de Semilly) sprokkelde prijzen. Zij eindigden op een respectievelijk zevende en dertiende plaats.

Uitslag CSI3* 1.50m

Ook in CSI1* 1.30m knappe prestaties van de Belgen

In de 1* 1.30m namiddag proef in Knokke reden verschillende Belgen naar een mooie top tien klassering, maar het podium bleef voor de gastruiters. Hadar Cats plaatste zich met Chinta Van Geluut Z (Chintan) op één, voor Maria Louise Kingsrod en Ophelia van het Lambroeck (Kannan). Sara Maria Hank Guerreiro sloot het podium af op de rug van H5 Hart To Get (Berlin).

Naast het podium klasseerde Estelle van Tricht zich in het zadel van Ferra van den Bisschop (Vigo d'Arsouilles) als vierde, gevolgd door Juliette Losfeld en Athina Louise Z (Arko III) op vijf.

Ook Charlotte Peeters en Louise Vanthuyne reden in de prijzen. 

Uitslag CSI1* 1.30m