Hij deed hiermee ruim een seconde beter dan Pieter Kenis die met Cold Play (v. Corporal VDL) op de tweede plaats eindigde. Ook hij kon de nul behouden en finishte in 38,83 seconden. Voor Bruno Vermeire en Kayro (v. Vagabond de la Pomme) was er een derde plaats na een foutloze ronde in 40,37 seconden. 

Eddy Bols (Rock & Roll d'Eres Z) en Saskia Huylebroek (Lennox van de Zeshoek) vervolledigden de top vijf. 

Klik hier voor de resultaten

1m30

Brent de Wachter sleepte dan weer het 1m30 in de wacht. Hij rekende op Casper de Saint a (v. Calvaro) om in 62,50 seconden een foutloze ronde te springen. Voor Julie de Pelsmaeker en Contendra (v. Contender) was er een tweede plaats. Deze combinatie kon de nul behouden en klokte af in 63,65 seconden. Pieter van den Bergh en Happyness van de Kapel (v. Bentely vd Kapel) vervolledigden de top drie. Zij sprongen een knappe nulronde in 63,73 seconden. 

Robin Schepers (Nalu by P&S) en Nicolas Rombouts (Fuptric van Beek) namen respectievelijk de vierde en vijfde plaats mee naar huis.

1m20

In het 1m20 tot slot was Danny van Es de beste. Hij rekende op Zico V om in 27,81 seconden een foutloze ronde te springen. Daarnaast nam hij ook de tweede plaats voor zijn rekening. In het zadel van Noor C (v. Bisquet Balou vd Mispelaere) sprong hij een foutloze ronde in 28,93 seconden. Nils Vanhees en Irona van Beek (v. Stakkato) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 31,35 seconden. 

Chaouki Rijnders (Oreo) en Niels Andries (I Fight van Orshof) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor de resultaten