De Zweden volgde op de tweede plaats met een totaal van 22 strafpunten. Voor het Ierse team was er een derde plaats met een totaal van 24 strafpunten. Het Belgische team onder leiding van Jean-Jacques Mathys eindigde op de vierde plaats. Hun totaalscore van 28 strafpunten was net niet voldoende voor het podium. 

Seppe Wouters moest met Kadans of Seven Oaks als eerste van start. Hij kon in de eerste ronde een foutloze ronde achter zijn naam noteren, in de tweede ronde waren er acht strafpunten. Marth-Louize Dieu en Boris leverde twee keer het schrapresultaat. Vic de Plecker deed het met Orchid's Anuncia (v. Kanshebber) ook erg goed: ze kregen in elke ronde één springfout achter hun naam. Charlotte Frederick tot slot kreeg in de eerste ronde één springfout, in de tweede ronde tikten ze twee balken uit de lepels.

Klik hier voor de resultaten

Yari van den Brande schreef met Picobelle van de Barthoeve (v. Brownboy TH) het algemeen klassement op hun naam. Het duo was het enige dat de nul kon behouden. Ze stopten de chrono na 70,65 seconden.