Bij de zeven-en achtjarigen sprong Derin Demirsoy met Karaldo (Harley) naar de winst. Het duo sprong eerder al tweemaal op het podium.  De winnaar van vrijdag, Kasper De Boeck en zijn Flandria Rent Quen of Hearts Dwerse Hagen bleken de Belgische sterkhouders. Samen met de BWP-merrie volgde De Boeck op de tweede plek. 

Landgenoot Christophe Vanderhasselt vervolledigde de top drie met zijn eigen gefokte dochter van Numero Uno, Pimpernel Vitseroel. 

Het duo werd opgevolgd door Dennis Caubergs, die in het zadel van Quelle Chance de Tiji (Jenson van 't Meulenhof)  voor bleef op Bruno Martins Costa en Kristalline des Bergeries (Verdi).

Charlie de Jolie Z blijft imponeren

In de rubriek voor vijf-en zesjarigen bleek opnieuw Kim Thiry met Filip en Jean De Brier's Charlie de Jolie Z de Belgische sterkhouder. Op de rug van de zoon van Comme Il Faut diende de Limburger enkel Elisabeth Meyer met Action Hope (Action Blue, fokker: Hans-Heinrich Philipps) voor zich te dulden. De derde plaats kwam op naam van Theodor Linde met Dynamite Dillion Z (Dominator 2000 Z).

Net buiten de top drie sprong Dries Dekkers met A Classic Azzaro Z (Azzaro VDB Z) foutloos naar de vierde plaats. Louis-Victor STockman vervolledigde de top vijf met de vijfjarige Evidemment Z (Elexir Van Paemel).

Alle uitslagen