Wesely Carmans kwam met Starlight (v. Diamant de Semilly) het dichtst in de buurt van de tijd van Clabots. Het duo deed het foutloos in 23,83 seconden. Mirthe Raymaekers en Caramal vd Dressling (v. Pablo van Berkenbroek) vervolledigden de top drie. Het duo liet het hout onaangeroerd en klokte af in 24,49 seconden. 

Eline Lopes (Tindra WP Z) en Sander Geenen (Lover Boy) werden vierde en vijfde. 

In het 1m15 op zaterdag was Jordy Clauw de beste. Hij reed Crespo in 27,53 seconden naar de overwinning, een tijd die door geen andere combinatie te evenaren bleek. Ruben Houben en Special Balou HR (v. Bisquet Balou vd Mispelaere) deden een aardige poging maar kwamen met hun 31,48 seconden toch enkele seconden te kort om Clauw van de troon te stoten. Kyle Cuypers maakte de top drie compleet. Hij reed Tiamo van't Amaryllishof (v. Nixon van't Meulenhof) naar het brons door in 31,80 seconden een foutloze ronde te springen.

Hij nam niet enkel de derde maar ook de vierde plaats mee naar huis. Cuypers zadelde Tixxon vh Lunminahof (v. Nixon vh Meulenhof) om naar de vierde plek te springen. Wilke Willems en Quillian (v. De Flor 111Z) vervolledigden de top vijf.

Het 115 op zondag werd gewonnen door Lisa Ceunen. Zij was in het zadel van Cabriz van het Ringboomhof Z (v. Calvados Z) afgetekend de snelste. Het duo sprong een foutloze ronde in 28,28 seconden. Tille Marien en Pamela van het Molenhof (v. Clarimo) sprongen naar het zilver. Deze combinatie noteerde een foutloze ronde achter hun naam in 32,07 seconden. K    aren Josse maakte de volledig vrouwelijke top drie compleet. Zij rekende op Incredible (v. Tyson) om in 32,86 seconden een foutloze ronde te springen. 

Eline Vandenbogaard (Dylan) en Tony Gerits (Mademoiselle Thucar) werden respectievelijk vierde en vijfde.

Bij de 6-jarige paarden op zaterdag was Kyle Cuypers de beste. Zij zelfgefokte Please vh Buxushof Z (v. Plot Blue) noteerde een foutloze ronde achter zijn naam in 29,96 seconden. Stephanie Bollen en Stella (v. Untouchable) volgden op de tweede plaats. Voor hen was er eveneens een foutloze ronde in 31,43 seconden. Senne Poosen en Nayley Bp Z (v. Neverland Z) vervolledigden het podium. De Zangersheide merrrie kwam niet in de buurt van het hout en klokte af in 32,55 seconden. 

Marth Vanrusselt (Billy Bellini Z) en Nick Verlies (Arbella Jt Z) vervolledigden de top vijf op de vierde en de vijfde plaats.

Bij de 5-jarige paarden was Phaedra Eleutheriadis de beste. Zij reed Daedalus Z (v. Darius) naar de overwinning door in 30,08 seconden een foutloze ronde te springen. Nick Verlies reed hier naar een tweede plaats. Hij rekende op Tucci vh Bildeken (v Nixon van't Meulenhof) om in 30,93 seconden foutloos rond te springen. Kyle Cuypers en Tiamo van't Amaryllishof (v. Nixon van't Meulenhof) vervolledigden de top drie. 

Joris Geenen (Art van de Hoove Z) en Kyle Cuypers (Tixxon vh Luinahof) namen de vierde en de vijfde plaats voor hun rekening.

Klik hier voor alle resultaten