Rune Reynders en Nailah eindigden op de tweede plaats. Zij slaagden er eveneens in om een foutloze ronde achter hun naam te noteren en finishten in 33,80 seconden. Enkel de top twee kon de nul behouden. Lisa Ceunen en Cabriz van het Ringboomhof Z (v. Calvados Z) vervolledigden de top drie. Zij noteerden de snelste tijd achter hun naam en finishte in 27,16 seconden. Helaas kregen zij één springfout te verduren. 

Ielka Delbroek (Dejavu vd Rietvenne) en Amelien Deckers (Armany K Z) eindigden op plaatsen vier en vijf. 

Manche Cavalor Cup

In de manche van de Cavalor Cup reed Emmaly Panis naar de overwinning. Zij reed Apollo V Z (v. Andiamo Z) foutloos rond in 25,91 seconden. Hiermee bleef ze Wesley Carmans voor die met Genifer op de tweede plaats eindigde. Ook deze combinatie slaagde erin om alle balken in de lepels te laten en klokte af in 26,64 seconden. Ester Kerkhofs vervolledigde het podium in het zadel van Bubsylon. Zij sprongen een foutloze ronde in 27,23 seconden. 

Marijke Both (So Gold Z) en Guido Hornesch (Karanka) vervolledigden de top vijf.

Serie 1

In Serie 1 tot slot reed Christophe Aerts naar de overwinning. Hij kon in het zadel van Gladys vd Meulenberg Z een foutloze ronde springen in 29,99 seconden. Jolien Vanaenrode en Cerona Z eindigden op de tweede plaats. Zij konden een foutloze ronde springen en klokten af in 31,18 seconden. Voor Roos Daekemans en Nemma van't Plutoniahof (v. Broere Extase) vervolledigden de top drie na een nulronde in 35,03 seconden. 

Alex Berings (Casper Z) en Jan Janssens (Olijfje van de Moerhoeve) vervolledigden de top vijf op de vierde en de vijfde plaats.

Klik hier voor alle resultaten