Samen met Charmaine Blue PS verzekerde Edward Levy een thuiszege onder de zon. Levy bleef met de dochter van Carembar de Muze, net geen seconde voor op Marie Demonte en Mister Coconut (Carrera VDL). Olivier Perreau verzekerde een Franse top drie met Himalaya du Temple (Toulon).

Net buiten het podium strandde Katja Haep op de vijfde plaats. Haep loodste haar dochter van Comme Il Faut, Jasmin foutloos in de prijzen. In de top tien plaatste ook Gaetan Decroix zich in de prijzen. Decroix sprong met Havantina des Flagues (Havantina des Flagues) naar plaats tien.

Jeroen Appelen is sterkhouder in 1.35m

In de 1.35m CSI2* sprong Jeroen Appelen als beste Belg in de prijzen. Anne Kristine Truelsen won met de 11-jarige Hait Ask (Favorit Ask) de rubriek. Samen met Dark Diamond Lady Z (Dominator 2000 Z) volgde Lou Favede voor Lou Perrone en Griotte d'Achat (Campo Flamingo Z).

Jeroen Appelen strandde net buiten de top drie. De Antwerpse springruiter kwalificeerde zich voor de barrage, maar startte deze uiteindelijk niet. Samen met Gently Z (Gentleman) leverde dat een vierde plaats op.

Alle resultaten