De Ierse springruiter, Sven Joseph Hadley snelde in de 1.30m rubriek met slechts enkele honderdsten van een seconde voorsprong, naar de winst. De Iers won met Topspin (Etrusco) voor de Britse Laura Renwick met onder het zadel de zoon van Asterix E Z, Cottee. Het podium van deze proef werd afgewerkt door Shane Dwan met Bipeggio (Balous Bellini).

Voor eigen publiek en op eigen terrein strandde Mike van Belle net buiten het podium op de vierde plek. Van Belle hield de Belgische eer hoog op de rug van Casino Royal Waterschoot Z (Carpe Diem Vhw Z).

Kasper de Boeck wint opnieuw

Nadat Kasper De Boeck gisteren al de CSI1* 1.20m proef won, snelde hij ook vandaag naar de winst in de laatste proef van de dag. De Boeck snelde naar de winst met Gerenia (Cantos) onder het zadel. Hij verwees Rania Ghailani met de sBs-merrie, Eberlina van de Kapel (Bustique) naar de tweede plek. Axelle Rowies volgde op de derde en vierde plaats met respectievelijk Me 2 By Cavalor (Elvis ter Putte)  en Jb Ten Dries.

In deze eindproef vervolledigde Melissa Laenen de top vijf. Gisteren sprong de amazone al op het podium. In de 1.10m plaatste ze zich in de prijzen met Hakuna Matata C&M (Heartbreaker).

Alle uitslagen