Kasper De Boeck kon rekenen op Violon des Biches (v. Diamant de Semilly) om de te kloppen tijd van 32,16 seconden neer te zetten. Hiermee bleef hij Gert Dierickx met Leandro Van Den Ouden Eik (v. Epleaser Van 't Heike) voor. Het duo tikte de klok af op 34,23 seconden en eindigden tweede. Gunter Lemmens en Here I am van de Zuuthoeve (v. Thunder van de Zuuthoeve) vervolledigden het podium met een tijd van 37,35 seconden. 

Brent Osnia werd met Nyles Van De Mottelhoeve (v. I Am Moerhoeve's Star) vierde en met Pippa Fb (v. Bamako de Muze) vijfde. 

Ellen De Swert blijft echtgenoot Danny Van Es voor in 1.20m 

Op zaterdag werd de 1.20m proef verreden over twee aparte fasen. Ellen De Swert sleepte er de hoofdprijs binnen met Cantchelaro (v. Chagall van de Burggrave) in 27,62 seconden. Hiermee bleef ze Danny Van Es voor, die met Noor C (v. Bisquet Balou VD Miseplaere) in 32,07 seconden tweede eindigde. Marie-Julie De Neve en Denia van Hemelsoet BG Z (v. Diarado) vulden de top drie aan in 35,41 seconden. 

Steve Auwers (Pandora VG) werd vierde en ook hier was Kasper De Boeck (Violon des Biches) terug te vinden in het klassement met een vijfde plek. 

Klik hier voor de resultaten. 

Foto: FB De Bleukhoeve