De Boeck en de zevenjarige BWP-merrie van Iron Man van de Padenborre (fokker: Spits bvba) snelden met een nipte voorsprong naar de winst. Op het podium volgde Guido Jr. Klatte met zijn eigen gefokte Venga Boy 4 (Vigo d'Arsouilles) voor Hercules Pintucci Gadelha en de KWPN-merrie, Lisabel (Flying Dreams).

Net buiten de top drie vervolledigde Georgia Tame de top vijf. De Britse - die voor Karel Cox aan het werk is -  loodste Gracieuse De La Cense (Tornesch 1042) foutloos naar de vierde plaats en eiste plek vijf op met KWPN-merrie, Kadiva (Marius Claudius). Voor eigen publiek volgde Brent D'Haese met Ben De Pelsmaeker's gefokte, Qualibette H (Kannan) op de zesde plek.

Kim Thiry is sterkhouder bij vijf-en zesjarigen

Eerder won Kaura Robinson (GBR) de rubriek voor vijf-en zesjarigen. De Britse sprong naar de winst met Millfield Ballencia (Balou du Rouet) voor Kim Thiry en Charlie de Jolie Z (Comme Il Faut). Samen met L. De Backer en J. Desmedt's gefokte Zangersheide-hengst verwees de Belg, Guido Jr. Klatte met Kolumbus 16 (Colestus) naar plek drie.

Buiten het podium volgde Pieter Van den Bergh met Destiny van de Kapel Z (Dominator 2000 Z) voor Dries Dekkers en A Classic Azzaro Z (Azzaro VDB Z).