Vic de Plecker en Swarovski (v. Vision, f. Claessens) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij noteerden een foutloze ronde achter hun naam in 45,64 seconden. Mitchel Heylen en Kaatje van de Beekerheide (v. Kantje's Ronaldo, f. Van Beek) eindigden op de derde plaats na een foutloze ronde in 47,61 seconden. 

Jonas van Dijck (Ronny) en Sebastien de Nys (Rubane Lola) eindigden op plaatsen vier en vijf. 

1m10

In het 1m10 ging de overwinning naar Zoe Verschooten. Zij reedd Albert foutloos rond in 32,67 seconden. Jonas van Dijck en Oblesse (v. Orchid's Romario II, f. Sebrechts) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij noteerden een foutloze ronde achter hun naam in 32,89 seconden. Met Ronny (v. Goliath van de Groeneweg, f. Sebrechts) reed hij naar de derde plaats.

Carlotta Stegen (Pacific Js) en Sebastien de Nys (Rubane Lola) vervolledigden de top vijf.

1m00

In het 1m00 was Tesse Geboers de beste. Hij reed Tommy foutloos rond in 27,02 seconden. Jill Nauta was met Mr Rojo goed voor de tweede plaats. Zij slaagden erin de nul te behouden en klokten af in 27,73 seconden. Fleur Volckaerts en Mirra van't Hollandhof (v. Principal Dream vd Delthoeve, f. Geens) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 28,61 seconden. 

Emiel Duchene (Moonfighter Machiavelli) en Janne Caals (Luminahof's Hyacinth) eindigden op de vierde en de vijfde plaats.

In het 90 cm zag de top drie er als volgt uit: Tesse Geboers (Tommy), Chloe Hoste (Enjoy) en Myrthe Koning (Domino). In het 80 cm waren Rodolphe Bernard (Corofin Nelly), Tristan Melotte (VPS Day Dream) en Elise Delarue (Bambi) de drie podiumkanidaten.

Klik hier voor alle resultaten