Van Hoydonck, die in Mechelen een uiterst geslaagd CSI5* debuut had, trok zijn goede vorm dus ook vandaag door. Dit keer rekende hij op de 11-jarige Elize Z (v. Elvis Ter Putte) om in 53,86 seconden een foutloze ronde te springen. Viktor Melin en Atina (v. Cartier van de Heffinck) maakten het podium compleet na een foutloze ronde in 56,36 seconden. 

Loewie Joppen zorgde voor de beste Nederlandse prestatie. Hij reed No Mercy Picobello Z (v. Nabab de Reve) zonder springfouten naar de finish en klokte af in 57,19 seconden. Gianni Govoni (Carte Blanch) vervolledigde de top vijf. 

Klik hier voor de resultaten

De CSI2* ruiters traden ook aan voor een 1m35 rubriek met barrage en daarin verzekerde Vic de Plecker een Belgische overwinning. Hij reed de KWPN-hengst Ilyppsho (v. Zirocco Blue) foutloos rond in 31,00 seconden. Hiermee bleef hij de Fransman Valentin Marcotte voor die op zijn beurt Divine de la Nave (v. Kannan) naar de tweede plaats reed. Het duo liet het hout onaangeroerd en klokte af in 31,94 seconden. Gianni Govoni en Apart Z (v. Aktion Pur Z) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 32,16 seconden.

Maxime Thefenne (Loomara) en Mathiau Bourdeaud'Hui (Levall) werden vierde en vijfde. Vic de Plecker kon zich met d'Amour Jmg Z (v. Dieu Merci van T&L) ook op de tiende plaats klasseren. Ze kregen weliswaar een erg snelle tijd maar ook één springfout in de barrage achter hun naam.

Klik hier voor de resultaten

In de finale van de CSI1* competitie reed Nicole Caris naar de overwinning. Zij was de snelste in een barrage met zeven. Caris reed de KWPN-merie Lynette NH (v. Arezzo VDL) naar de overwinning door in 34,09 een foutloze barrage te springen. Patrick Jonkmans en I Bay van het Langwater (v. Wiensender) namen de tweede plaats mee naar huis. Ze noteerden een foutloze ronde achter hun naam in 34,40 seconden. Flore Giraud maakte de top drie compleet. De Franse amazone rekende op Chipie Charboniere (v. Padock du Plessis) om in 36,72 seconden een nulronde te springen.

Marlies van Soest (Marieke) en Aline Russiniello (Diarado) werden vierde en vijfde.

Klik hier voor de resultaten