Van Hoydonck en de 10-jarige dochter van Elvis ter Putte sprongen in 30,48 seconden naar de winst. Op het podium volgde Wout-Jan van der Schans met Habrina (Eldorado vd Zeshoek) voor Emma Bocken en de Zangersheide-merrie, Rinken Z (Riscal La Silla).

Net buiten het podium volgde Tal Milstein met de sBs-ruin, Ionesco Sitte (Hunters Scendro) foutloos op de vierde plaats. De top vijf van het 1.30m parcours werd afgewerkt door Cis Van Hoydonck en de Zangersheide-ruin, Quiro R Z (quannan R Z).

In de finale voor de 7- en 8-jarige paarden was Alexis Borrin de te kloppen man. Hij nam immers niet enkel de eerste, maar ook de tweede plaats voor zijn rekening. Voor de eerste plaats rekende hij op Kesha From Second Life Z (v. Kannan), voor de tweede plaats haalde hij Pandy Floss E (v. C Indoctro) van stal. Hij sprong foutloze rondes in respectievelijjk 27,40 en 27,64 seconden. Jeroen Appelen werd de beste Belg op de derde plaats. Hij reed Gently Z (v. Gentleman) foutloos naar de finish in 28,09 seconden. 

Andres Vereecke volgde op de tweede plaats. Hij rekende op Perle d'Or van de Gaverstede (v. Wander vd Mispelaere) om in 29,34 seconden een foutloze ronde te springen. Graham Grant en Kastafiore DB (v. Casallco) vervolledigden de top vijf na een foutloze ronde in 29,66 seconden. 

Andere Belgische top tien klasseringen kwamen van Manuel Thiry (Quibelle AEG), Frederic Vernaet (Paulus-L) en Axel Vandoorde (Qayette van d'Heerlijkheid). 

Klik hier voor de resultaten