Joy Demuynck won samen met Joy's Dreamgirl Leeuwenrikenhof (v. Kashmir Van Schuttershof) in een tijd van 30.70 seconden. De tweede plaats was voor Marlies Van Soest en Marieke (v. Cicero Van Paemel Z) in een tijd van 32.63 seconden. Violette Bertrand werd derde in het zadel van Val de Vauxelles Z (v. Va Vite) in een tijd van 38.07 seconden. 

Cyril Fontaine (Elix du Bihamel) werd vierde. Lennerd Jochems (Nieke-S) werd nipt vijfde. 

Ook Francois Brichart (Cabriole du Chateau Hollogne Z) reed naar een plekje in de top tien. Hij werd achtste. Rik Hemeryck (Ibiza van de Zuuthoeve) wist de top tien af te sluiten. 

Klik hier voor de resultaten

Eerder vandaag werd ook de CSI 2* 1m45 proef gereden. Deze proef werd gewonnen door Donald Whitaker samen met Eireann Lvs Z (v. Emerald) in een tijd van 65.10 seconden. Michael Hughes reed samen met O'Balou van de Plataan (v. Balou du Rouet) naar een tweede plek in een tijd van 65.43 seconden. Janelle Larsson werd derde in het zadel van Bollinger (v. Baltimore 1178) in een tijd van 67.83 seconden. 

Steffen Hauter (Cascados) viel net buiten een plekje op het podium. David Will (Addresse) werd knap vijfde. 

Stephane Andries (Mystic Lady) kon met haar zesde plek toch nog een plekje in de top tien vast krijgen. Dieter Vermeiren (Noblesse) sloot deze top tien af. 

Klik hier voor de resultaten

Zojuist eindigde er nog een mooie proef. De CSI 1* 1m30 proef werd gewonnen door Hanne Mertens samen met Just Di Fer (v. Tornesch) in een tijd van 64.78 seconden. Cyril Fontaine wist hier een tweede plek te bemachtigen samen met Cicero D Epic in een tijd van 66.04 seconden. Rik Hemeryck werd hier derde samen met Jalisca de la Sure (v. Quickfire de Ferann) in een tijd van 66.73 seconden. 

Net buiten een plekje op het podium vielen Noëlle van der Velde (IO) en Marlies Van Soest (Coca Cola Z). 

Guy Janssens (Panamera Sth) werd achtste. 

Klik hier voor de resultaten

De Belgen waren vandaag ook zeer sterk in de CSIYH 1* 1m25 competitie. De winst ging naar Paulien Schepers (Prince Charming van het Wilgenhof) in een tijd van 39.10 seconden. De tweede plaats was voor Dieter Vermeiren (Cosmos W) in een tijd van 39.42 seconden. Thomas O'Brien (Ziltino) werd derde in een tijd van 39.77 seconden. 

Guy Janssens (Energy Van 'T Breezerhof Z) werd vierde. Marilyn Vorsselmans (Evolution Av Z) werd zesde. 

Tom Dhaeyere (Quandas vd Oudeheihoeve) sloot deze top tien af. 

Klik hier voor de resultaten