Jos Verlooy en FTS Killossery Konfusion (v. Siec Livello) reden samen naar de eerst plek in een tijd van 33.49 seconden. James Peeters en J'adore (v. Vagabond de la Pomme) werden tweede in een tijd van 33.83 seconden. De derde plek was voor eveneens voor Jos Verlooy met Jacobien Dwerse Hagen (v. Va-Vite) 33.98 seconden. 

Sander Kenis (Milana van de Nianahoeve) werd vierde. De vijfde plek was voor Jerome Hennau (Quasmo CK Z).

Jens Nijs (Doc di villagna) vervolledigde de top zes. Hans Van Laer (King Kong van het Laerhof Z) werd achtste. Neal Vanderwegen (Quantico S.G.H) volgde met een negende plek). De tiende plek was nog voor Pieter de Backer (Nesquick Van De Backershoeve).

Klik hier voor de resultaten

Eerder die dag werd ook al de 1.30m proef gereden. Hierin waren Kim Keymis en Dirina OH Z (v. Dicasi O.H.) de sterkste met een tijd van 30.61 seconden. Vincent Lambrecht en Noran Van 't Merelsnest (v. Nabab de Reve) waren ook weer zeer sterk met een tijd van 31.29 seconden. Raf Kooremans en Nini van HD (v. i'm Special de Muze) werd derde in een tijd van 31.58 seconden.

Jan Van Dyck (Mystic River) was net iets te traag om een derde plek te bemachtigen. Hij werd vierde. Vincent Lambrecht (Formica du Houssoit) werd vijfde. 

Tom Dhaeyere (Picana van de oude Heihoef), Hans Van Laer (Kito van het Laerhof), Jennifer Goddard (Floriona), Pieter Kenis (Cold Play) en Neal Vanderwegen (Uncanto di Villagna) vervolledigden de top tien.

Klik hier voor de resultaten

's Ochtends werd er ook al de 1.20m proef gereden. Tom Dhaeyere en Pyta van de oude Heihoef (v. Diamant de Semilly) wonnen deze proef in een tijd van 32.89 seconden. De tweede plek was voor Filip Pergoot en Khedira (v. Dallas VDL) in een tijd van 33.79 seconden. De derde plek was tevens ook voor Tom Dhaeyere en Quilas van de oude Heihoef Z (v. Quickly de Kreisker) in een tijd van 34.77 seconden). 

Klik hier voor de resultaten