30.19 seconden was de scherpe tijd dat Vogel neerzette voor de concurrentie om te kloppen. Velen probeerden, maar het is niemand gelukt. De Duitser is niet te stoppen in het Sentower Park en pakt er zijn derde zege in 2 dagen tijd. Het derde winnaarspaard dat hij deze keer meehad was de 6-jarige El Corlensky. Joris Geenen kwam heel dicht bij hun tijd maar kon ze net niet overtreffen. Samen met de 5-jarige Casallo Z-ruin Chesallo Hp Z werd hij tweede.  Ze werden op de hielen gezeten door Jaroslav Sima. Hij reed de 6-jaarse BWP'er Questa Dwerse Hagen met  Leandro VG-afstamming  naar een derde plek. 

Op vier eindigde Anna Duff en de 6-jaarse Bec Red Arrow (V. Cinsey). Vijf was nogmaals een Belgische notering, deze keer voor Nick Verlies. Hij kwam aan de start met de 6-jarige Dominator 2000 Z-merrie Dopamine Z. Jules Van Hoydonck kon met de 6-jaarse Qastaar Castanoo (V. Hardrock Z) een zesde plaats behalen. 

Diezelfde Van Hoydonck kwam later die dag ook met 2 paarden aan de start in de rubriek voor 7 en 8-jarige paarden en belandde met beide in de top 10. Met de 8-jarige Desiree Dr Z (V. Sea Coast Don't Touch Tiji Her) kwam hij net buiten de top 3 op een vierde plaats. Prieeltje van St.Anneke, de 8-jarige dochter van Apple Juice, bezorgde hem een 9e plaats. 

Het hoogste blok op het podium was voor de Duitse Sophie Hinners en haar 8-jarige Honey Bunny 2 (V. Livello). De tweede plaats was voor Piet Raijmaker Jr., die overigens gisteren ook al tweede werd in een andere rubriek, en Kruziano (V.Graziano). Francsisco Rocha reed samen met Lirio de Belmonte naar de derde plaats. 

Bekijk hier alle resultaten