Kristin Biermann en Zwetcher (v. Sir Sinclair) namen de tweede plaats voor hun rekening. Hun proef werd door de jury met een totaal van 71,794% beloond. Kim van der Muren en Guadeloupe-Beau (v. Bordeaux) vervolledigden het podium met een totaalscore van 70,882%. 

Jorinde Verwimp (Golddream vd Kempenhoeve) en Andrea Timpe (First Class 78) vervolledigden de top vijf. 

Suraya Hendrikx (Dear Friend 2), Laureen Poncelet (Sir Rubinus) en Isabel Cool (Glorious Coolhorses) reden ook in de top tien.

Klik hier voor de resultaten

Bij de U 25 ruiters reed Kristin Biermann naar de overwining. Zij rekende op Queensland 20 (v. Quaterback) om naar een totaalscore van 69,412% te rijden. Suraya Hendrikx (Black Beauty) en Pauline Holzknecht (Ein Traum 2) eindigden op plaatsen twee en drie met respectievelijk 69,383% en 69,382%.

Laura De Graeve (Charlie) en Kimberley Luijten (Zippo) waren goed voor de vierde en de vijfde plaats.

Klik hier voor de resultaten

Bij de pony teamcompetitie deden de Belgen het ook erg goed. Liezel Everars reed FS Capelli de Niro (v. FS Champion de Luxe) naar de tweede plaats met 71,381% achter haar naam. Rhune van Laeken en Drops (v. Dance Star At) reden ook op het podium met een totaalscore van 70,333%. 

Ine Blommaert (Wise Guy), Elisabeth Leduc (Campsterhoven's Baldato) en Emilie Herweyers (Don't Dream WE) eindigden reden ook naar top tien klasseringen. 

Klik hier voor de resultaten