Ruim zeventig combinaties leverden een bikkelharde strijd in de hoofdrubriek van het Azelhof. Jorich Spits hield Pomme Castanoo (v. Apple Juice) foutloos in een tijd van 62,65 wat hen een vijfde plaats opleverde. In de top tien zagen we nog Mathias Hazebroek met Jurre (v. Toulon) op acht gevolgd door Philip Gysbrechts met Clockibou of Greenhill Z (v. Clockwise of Greenhill Z) op negen.

Maar geen gebrek aan Belgische paarden in de top drie! De winst kwam op naam van de sBs'er Honesty Chavannaise (v. President) onder Camila Mazza de Benedicto. Op twee stond de Zangersheide ruin Guidam Sohn the Second Z (v. Guidam Sohn) met Britt Schaper in het zadel. Nog een sBs'er zagen we op drie met Jyrado vh Bovenhoekshof (v. By Ceira d'Ick) en Tom Schewe. 

Volledige uitslag


De afsluitende CSI1* sponsored by Equnews kwam op naam van Tibo Hendrickx. In het zadel van Armani des Maraichers (v. Kashmir van Schuttershof) was hij maar liefst zeven (!) seconden sneller dan de eerstvolgende concurrentie. Yana Jansegers vond ook opnieuw het podium en voegde met O Cyntaya van 't Nederhof (v. Cluysenaer PNI) nog eens brons toe aan haar palmares. 

Volledige uitslag