In een Barema A 2 Fasen omloop zette Van Es' VDB Cordoba een tijd neer van 23,61 seconden en was daarmee de snelste. Op iets minder dan twee seconden volgde Fleur De Graaf met La Romanee HC (Feinschnitt-i van de richter). Zij namen het zilver mee naar huis. Het laatste plaatsje in de top drie was voor Liselot Van Pollaert met Hamaretta Du Bavrou (Jingo Di Dieu D'Arras) en een tijd van 25,99 seconden.

Daarnaast sprong Lector (Der Senaat 111) voor Olivia Vranken naar de vierde plaats en was daarmee Yne Saeys en Hurry Up vh Vliethof (Quadrillo) voor.

In het 1.10m de pony's was er een ex-aequo eerste plaats voor Janne Ostyn en Robin Vermeir. Ostyn's Orchid's Citra (Kantje's Carlando) en Vermeir's Ottawa vh Verbrandgoed (Cadet) kruisten de finishlijn op exact dezelfde tijd van 25,83 seconden en deelden zo de winst. Vermeir werd ook derde met Extrait de Tatowin de Tinmont (Furzley Fox Trot) in een tijd van 26,16 seconden.

Verder konden ook Jonas Van Dijck met Oblesse (Orchid's Romario II) en Zoë Verschooten met Albert zich klasseren. Zij eindigden respectievelijk vierde en vijfde.


Klik hier voor de resultaten.