Jessica Geurts nam vandaag de overwinning mee naar huis samen met haar paard Obi Van Klapscheut (v. Cooper van de Heffinck) in een tijd van 35.88 seconden. De tweede plaats was voor de Duitser Maurice Tebbel samen met Chacco's Light (v. Chacco's Son) in een tijd van 35.92 seconden. De Nederlander Daan van Geel vervolledigde het podium met Idaloma (v. VDL Zirocco Blue) in een tijd van 36.16 seconden. 

Alice Decroix Trehoust (Vertigo du Dessert) werd vierde. De vijfde plek was voor de Nederlander Rowen van de Mheen (Eclipse). Hessel Hoekstra wist ook nog de tiende plek te bemachtigen. 

Klik hier voor de resultaten

Eerder vandaag werd er ook al de Gold 1 1.30m proef gereden. Gabriela Mate Leza won deze proef met Oui Da d'Emma (v. Hunter's Scendro) in een tijd van 47.19 seconden. De tweede plaats was voor Andreas Theurer en Fioretta 15 (v. Connor 48) in een tijd van 48.22 seconden. Isabelle Erevik Olsen in het zadel van Underground Z (v. Untouchable 27) werd derde in een tijd van 49.88 seconden. 

Gabriela Mate Leza won niet enkel deze proef. Ze werd ook nog eens vierde met Doris de l'oiseliere. Lies Malisart (Aribas Z) wist de vijfde plek te bemachtigen. Zo zat er ook nog een Belg in de top tien. 

Klik hier voor de resultaten