In de rubriek voor zeven -en achtjarige  springpaarden weerklonk het Wilhelmus na afloop dankzij Maxi De Weert met de zevenjarige Korhaya II Z (Kannan). Het paar bleef nipt voor op de Mexicaan Enrique Gonzalez met onder het zadel de KWPN-merrie, Kolinda SL (Arezzo VDL). Voor eigen publiek vervolledigde Tim Van den Broeck het podium. Van den Broeck sprong naar de derde plek op de rug van de gekeurde hengst, Parfait Van het Schaeck (Comme Il Faut).

Net buiten het podium loodste Tatiana Troiani haar BWP-ruin, Palmiro de Muze (Denzel v't Meulenhof) foutloos naar de zesde plek. Net buiten het podium loodste Kim Emmen haar KWPN'er, Kesmitt DMH (Thunder vd zuuthoeve) foutloos naar de zevende plek.

Belgen domineren in 1.35m

In de 1.35m hield de Amerikaanse amazone, Stefanie Saperstein de Belgen achter zich. Saperstein snelde naar de winst met de achtjarige dochter van Hoegie van 't Bergske, Honesty CTV Z. Op het podium volgde Jessica Geurts met haar BWP'er Obi van Klapscheut (Cooper vd Heffinck)  voor Tina Vets-Nicasi met onder het zadel de sBs-merrie, Honey Pops van de Zuuthoeve (Thunder vd Zuuthoeve).

Na haar winst gisteren, eiste Stephanie Haelterman ook opnieuw een podiumplaats op. Samen met Indiana Jones vh Krekelhof (Concorde) sprong ze op het podium in de 1.10m CSI1* rubriek.


Alle resultaten