Hij was hiermee sneller dan Roosje Brouwer die met Jacky ianta (v. Warrant) de tweede plaats voor haar rekening nam. Het duo liet het hout onaangeroerd en klokte af in 42,13 seconden. Markus Brose maakte de top drie compleet door met Kolomus (v. Cosun) een foutloze ronde te springen in 43,24 seconden. 

Enkel de top drie kon een dubbele nulronde achter hun naam noteren. Kevin Thornton werd de snelste vierpunten met Champions League (v. Cristallo I). Dit leverde hem de vierde plek op. Jerome Schmidt (Dias) werd vijfde. 

Peter Boelens (Cassina Z) en Liesje Vanderwegen (Isidor JH Z) konden zich ook klasseren. 

In het 1m35 rechtstreeks op tijd reed Benny van de Walle op het podium. Hij verzekerde zichzelf van de derde plaats door in het zadel van Da Silva (v. Diamant) een foutloze ronde te springen in 67,03 seconden. Eline Goethals en Konita HX (v. Vingino) namen de vierde plaats voor hun rekening. Laura Blommaert en Ovina (v. Marius) konden zich op de tiende plaats klasseren.  

In het 1m35 met barrage was Michael Greeve wederom de beste. Dit keer zadelde hij Kingsten (v. F one USA) om in 38,83 seconden naar de overwinning te springen. Jerome Schmidt volgde op de tweede plaats. Zijn Etoille (v. Corlensky G) kwam niet in de buurt van het hout en stopte de chrono na 39,17 seconden. Thijmen Vos en Ive Got The Key (v. Womanizer) vervolledigden het podium na een foutloze barrage in 41,03 seconden. 

Age Flapper (Interessant N) en Conan Wright (Ard Reason to Be) vervolledigden de top vijf.

Andere Belgen die zich in deze rubriek konden klasseren waren Michael Joly (For Coke Z), Pieter De Brabandere (Ivy Unique) en Jan Van Hove (Milana van de Nianahoeve).

In het 1m25 was Wiljam Laarakkers de beste. Hij reed alle concurrentie naar huis door in 29,46 seconden een foutloze ronde te springen in het zadel van Kappa (v. Carambole). De rest van het podium kleurde volledig Belgisch. Eva Jennen reed Valuas vd Horst (v. Verdi) naar de tweede plaats door in 31,03 een foutloze tweede fase te springen. Lien Van Ende en Decadence van't Oudmolenhof Z (v. Den Blomme van Sappeleen) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 31,25 seconden. 

De top vijf werd vervolledigd door Wiljan Laarakkers (Invictus) en Michael Joly (Kobalt Express). 

Het 1m15 op zaterdag kende een volledig Belgische top vijf. De overwinning was voor Kjell Peters. In het zadel van Oxanne d'Impde (v. Andiamo) liet hij alle balken in de lepels en klokte hij af in 32,88 seconden. Michael Joly volgde op de tweede plaats. In het zadel van Sing a Song by CDM (v. Gino H) liet hij het hout onaangeroerd en klokte hij af in 35,14 seconden. Peeters nam niet enkel de eerste maar ook de derde plaats mee naar huis. Dit keer zadelde hij Nina d'Impe (v. Andiamo Z) om in 35,39 seconden een foutloze ronde te springen.

Ella Bomeré (Chiquita van't Amdeldonck Z) en Yoren Maes (Phapos) werden vierde en vijfde.

Klik hier voor alle resultaten