In het zadel van Etoille kon hij de overwinning op zijn naam schrijven. Het duo liet het hout onaangeroerd en klokte af in 32,07 seconden. Axel Vandoorne, die eerder vandaag al naar het zilver sprong, nam nu de ook tweede plaats mee naar huis. Hij reed Ma-Belle vh Eegdeken (v. VDL Cardento x Zeus) foutloos naar de finish in 33,72 seconden. Antonio Marinas Soto en Conan de Taute (v. Mylord Carthago x Tricolore II) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde ronde in 34,27 seconden. 

Voor Jerome Schmidt (Caillou) en Riccardo Pisani (Mowgli van't Heike) was er een vierde en vijfde plaats. 

Zoe Conter (Dolitaire Chavannaise), Pieter Clemens (Malibu de Wiqui) en Luiz Felipe Neto de Azevedo (Hamberlins Chilli) konden zich ook klasseren. 

5-jarigen

Bij de 5-jarigen voerden Paulien Schepers en Prince Charming van het Wilgenhof (v. Mylord van't Vlasmeer x Ed King Hill) een volledig Belgisch podium aan. Het duo liet het hout onaangeroerd en klokte af in 69,65 seconden. Astrid Rooms nam zowel de tweede als de derde plaats mee naar huis. Voor de tweede plaats haalde ze Quaresma van't Paradijs (v. Bamako de Muze x Emerald van't Ruytershof) van stal, voor de derde plaats rekende ze op Quite Easy van't Paradijs (v. Taran de la Pomme x Malito de Reve).

Charlotte Hus (Quibelle) en Michael Beckmann (Quincy R) konden zich ook klasseren. 

Astrid Rooms (Queen B van't Paradijs), Jeroen Schepers (Desiree EZ) en Axelle Druyts (Maurysito de Nuit Z) sprongen ook in de top tien.

Klik hier voor de resultaten