Guery en de 12-jarige BWP-ruin, Kannabis van de Bucxtale (Contact vd Heffinck) snelde in de 1.40m  Gold Rubriek naar de winst in 56,47 seconden. Het paar dook zo als enige foutloze onder de 57 seconden en verwees Andres Vereecke met zijn BWP-merrie, In The Mood (Winningmood) naar de tweede plaats. De derde plek kwam op naam van Joe Fernyhough met de achtjarige Kimba Castello.

Net buiten het podium loodste Alexander Housen de 9-jarige dochter van Emerald, Neonne HH foutloos naar de vierde plek. Koen Vereecke volgde op de zesde plaats met Kaffee Au Lait Leeuwerikenhof Z (Kashmir van Schuttershof).

Eva Jennen, Brent d'Haese en Gail Demuynck plaatsen zich

Eerder plaatste de Belgische amazone, Eva Jennen zich in de 1.25m rubriek. Samen met Emalie Terma G Z (Emerald) sprong Jennen foutloos naar de vijfde plaats. Proefwinst kwam op naam van Josefine Sandgaard Morup met de SF-ruin, Ultrachic de Charmois (Quaprice Bois Margot).

In de 1.10m Bronze tour sprong Brent d'Haese met Vie vd Groenhoeve Z (Vigo d'Arsouilles) naar de tweede plaats. Samen met de zesjarige merrie bleef de Antwerpenaar landgenote, Gail Demuynck met Aristo Van 't Leeuwerikenhof Z (Aimar van het Polderhof) voor.

Alle resultaten