Skip to content

Copyright

Jérôme Guery twee keer in top vijf hoofdnummer Oliva

In Oliva werd zonet het hoofdnummer van de dag gesprongen: een 1m40 rubriek in twee fases. Maar liefst 91 combinaties traden aan in deze rubriek en de winst bleef in Spaanse handen. 

Mariano Martinez Bastida sprong een foutloze ronde in het zadel van Cleartoon (v. Carthago) en stopte de chrono na 31,64 seconden. Hiermee bleef hij Jérôme Guery voor die met de Zangersheide ruin Eldorado WP Z (v. Eldorado vd Zeshoek) op de tweede plaats volgde. Dit duo kon de nul behouden en klokte af in 31,99 seconden. Mariano Martinez Bastida nam naast de overwinning ook de derde plaats mee naar huis. Hij rekende op Hellas om in 32,05 seconden een foutloze ronde te springen. 

Harold Boisset (Divine de la Roque) en Jérôme Guery (Diego) volgden op de vierde en de vijfde plaats. Ook Constant van Paesschen (Veronese Teamjoy), Vincent Lambrecht (Aiace L'Eroe) en Karel Cox (Lancetti van Zorgvliet) eindigden in de top tien. Zij bezetten respectievelijk plaatsen acht tot en met tien.

Klik hier voor de resultaten



Vorige Bunoit Moeskops scoort nu ook in hoofdrubriek Valencia Volgende Glenn Geerts: "Zonder publiek zal het even wennen zijn maar ik sta te popelen om weer buiten te komen"