Individueel sprong Harry Allen naar de uiteindelijke winst van de tweede GCL ronde. Samen met de Belgisch gefokte BWP-ruin, Lukaku vd Bisschop (fokker: Stal den Bisschop). Het duo was nipt sneller dan Julien Anquetin en de 13-jarige Blood Diamond du Pont (Diamant de Semilly). In het zadel van de 13-jarige SF-ruin bleef de Fransman net geen twee seconden voor op Philippe Rozier en Dirty Sweet (Cornet Obolensky).

Voor België plaatste Olivier Philippaerts zich als beste in deze ranking. Philippaerts loodste H&M Legend of Love (Landzauber) foutloos naar de uiteindelijk gedeelde tiende plaats.

Guery en broers Philippaerts scoren in GCL

De Doha Falcons sprongen in de Global Champions League naar de winst. Guery leverde voor het team een nulronde met de 13-jarige Careca LS Elite (Carusso LS La Silla). Verder sprong ook Julien Anquetin met Z Ice Cube Z (Zacharov) éénmaal foutloos. Met een totaal van negen punten bleef Doha Falcons drie punten voor op Stockholm Hearts.

Het Zweedse team werd deze editie vertegenwoordigd door de broers Philippaerts. Olivier Philippaerts zadelde naast H&M Legend of Love ook Previous Dwerse Hagen (Cornet Obolensky) op. Nicola Philippaerts kwam aan de start met Katanga vh Dingeshof (Cardento) en H&M Luna van 't Ruytershof (Levisto Z). Het podium werd afgewerkt door de Cannes STars.

Team ranking