De 1.50m CSI3* rubriek werd rechtstreeks op tijd verreden. Samen met zijn vertrouwde Zangersheide-ruin, Viper Z (Vigo d'Arsouilles) snelde Martin Fuchs (SUI) uiteindelijk naar de winst. Het duo bleef als enige foutloos onder de 68 seconden en bleef daarbij ongeveer één seconde voor op België's Jérôme Guery met de SF-ruin, Enjoy d'Eole (Kannan).

Op de derde plaats strandde Nicolas Delmotte met zijn 12-jarige Baladin Des Matis (Padock du Plessis*HN). Het paar werd opgevolgd door Nicolas Layec met Best of Iscla (Diamant de Semilly) en Robin Lesqueren met Daouen du Morio (Ninio de Rox). 

Gilles Thomas scoort op 5* niveau

In de 1.45m CSI5* rubriek verzekerde Edward Levy een Franse thuiszege. Op de rug van de 14-jarige Vitot Du Chateau (Toulon) sprong Levy met een nipte voorsprong naar de 6.550 euro eindzege. Het volledig podium strandde op minder dan een halve seconde verschil van elkaar.

Julien Gonin en Valou du Lys (Calvaro F.C.) volgden op de tweede plaats voor Gilles Thomas en zijn gekeurde hengst, Feromas Van Beek Z (Fantomas de Muze).

Net buiten de top drie volgde voormalig Olympisch kampioen, Rodrigo Pessoa met Lord Lucio (Legolas) op een vierde plaats voor de winnaar van gisteren, Conor Swail. Swail werkte de top vijf af met zijn Belgische GP-hengst, Nadal Hero & DB (Kannan).

Alle resultaten