In de top 10 wijzigt er deze maand wel het één en ander. Henrik von Eckermann blijft de nummer één en ook Martin Fuchs houdt stand op de tweede plaats. De vorige nummer vijf, Julien Epaillard (FRA) springt naar de derde plaats en wordt ditmaal gevolgd door de vorige nummer zeven, Harrie Smolders (NED). De Ierse springruiter, Conor Swail zakt van de vierde naar de vijfde plaats terwijl Olympisch kampioen, Ben Maher op plek zes blijft.

Nieuw in de top tien is Marlon Modolo Zanotelli die de elfde plek wisselt voor plaats zeven. Maikel van der Vleuten springt twee plaatsen vooruit naar de achtste stek en wordt opgevolgd door de voormalige nummer drie, Peder Fredricson.

Jérome Guery doet ook goede zaken. Hij springt één plaats vooruit en blijft de beste Belg op de 14e plek. Er is een sterke vertegenwoordiging in de top vijftig. Nicola Philippaerts springt naar de 24e stek (vroeger 21e). In de top dertig staan ook Gregory Wathelet (27) en Wilm Vermeir (28). Gilles Thomas springt vooruit naar de 31e plek.

Verder pronken ook Pieter Devos (36), Koen Vereecke (37), Olivier Philippaerts (40) en Jos Verlooy (50) in de top vijftig.

Volledige ranking