Ellen Whitaker volgde op de tweede plaats. Zij liet in het zadel van Fiona des Hayettes (v. Lord des Hayettes) alle balken in de lepels en finishte in 57,87 seconden. Chaouki Rijnders en F-La Belle Z (v. Figo de Muze) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 58,13 seconden. 

Voor Gregory Cottard en Cocaine du Val (v. Mylord Carthago) was er een vierde plaats na een foutloze ronde in 58,63 seconden. Thibeau Spits en Juragold Bormes (v. Contact vd Heffinck) eindigden op de vijfde plaats. Zij sprongen een foutloze ronde in 58,97 seconden.

In het 1m40 was er een Nederlandse overwinning. Anouk Kort reed Caviana de Kreisker (v. Shouppydam des Horts) foutloos rond in 59,44 seconden. Chaouki Rijnders en Nacco van Essene (v. Chacco Blue) eindigden op de tweede plaats. Zij sprongen een foutloze ronde in 59,72 seconden. Guy Beyers en Matonge of Colors (v. Elvis Ter Putte) namen de derde plaats mee naar huis; Zij sprongen nulronde in 60,14 seconden. 

Christophe Vanderhasselt (Angelika Hero Z) en Richard Kierkegaard (Contiki) volgden op plaatsen vier en vijf. Jules van Hoydonck en Minte vd Bisschop (v. Plot Blue) sprongen ook in de top tien. 

Klik hier voor de resultaten