Michael Jung was de eerste aan de start in deze barrage. Samen met de 13-jarige KWPN-ruin, Fischer Duopower (Namelus R, fokker: G.J. Bouwkamp) besloot de Olympische ruiter vrijwillig op te geven.

Willem Greve was de laatste aan de start in deze barrage. Samen met zijn vertrouwde Grandorado TN N.O.P. (Eldorado vd Zeshoek, fokker: Mts Rietberg & DJ Vehoeven) sprong de Nederlander uiteindelijk naar de derde plaats.

Proefwinst bleef zo in handen van Zascha Nygaard Lill met Primavera (Mylord Carthago*HN). In het zadel van de 11-jarige merrie bleef de Deense amazone ongeveer één seconde voor op Valentin BEsnard met SF-merrie, Diamanthina Beaufour (Diamant de Semilly). Greve volgde voor de Duitse amazone, Jana Wargers.

In het zadel van Ashford Farm's Clash Royale (Clarimo, fokker: Klaus Lehrfeld) verwees Wargers, Jeroen De Winter met Paulien Dwerse Hagen (Cornet Obolensky, fokker: Jos Ceulemans) naar de vijfde plek.

Ook Ann Carton-Grootjans volgde in de prijzen. Op de rug van haar eigen sBs-merrie, Judine van de Kapel (Cigaret Jvh Z) sprong de Oost-Vlaamse amazone naar de zesde plek.

Uitslag