Voor deze tweesterren uitdaging zadelde Appelen de 10-jarige Charlie Chaplin 29. Met de zoon van Chaloubet werkte hij de tweede fase af in een tijd van 25,85s. Mathias Hazebroek liet op de Toulon nakomeling Jurre van fokker Guy Wouters de op één na beste tijd noteren en kruiste de eindmeet in 26,42s. Wout-Jan van der Schans drukte zijn stempel op de derde plaats met de KWPN hengst Jager (Numero Uno), zij finishten in 26,76s. 

Gilles Thomas had de 8-jarige Zangersheide merrie Moonflower J&F Champblanc Z (Montender) onder het zadel en eiste de vierde plaats op met een tijd van 27,13s.

Gudrun Patteet zagen we met de Bamako de Muze dochter Sea Coast Monalisa van't Paradijs terug op plaats zes. Louis Lambrecht en de 9-jarige Perle Van'T Ongereet (Emerald) werden zevende. Op acht volgde Jeroen de Winter met L'Innocence van't Meulenhof (Diamant de Semilly) gevolgd door Evelyne Putters met de BWP hengst Quilano Vd D&D Hoeve (Karmel van de Watering) op negen. Laatste in de prijzen was Frédéric Vernaet met Okina van de Bien (Toulon). 

Roy van Beek mist nipt de zege in avondrubriek

Het doek viel in Wuustwezel over de zaterdagavond met de CSI2* 1m30 rubriek. Roy van Beek moest in het zadel van Celebrity - H (Comme il Faut) nipt de overwinning uit handen geven. Het was de Nederlander Wout-Jan van der Schans die op A.S Eden (For Fashion) vijf honderdsten sneller was. 

Jarne Francken liet zich met de Diamant de Semilly zoon Quantico S.G.H. op zes noteren. Jerry van Damme rekende op de 7-jarige Vanqueur Z (Vigo d'Arsouilles) en werd achtste. De negende plaats werd bezet door Ines van Dijck en J. Comghorla Van Beek (Comme il Faut) gevolgd door Pieter Van den Bergh en de 8-jarige Karlo van de Kapel, een zoon van Mithras de Regor, op tien. 

Resultaten