Thibeau Spits en Classic Touch DH (v. Casall) eindigden op de tweede plaats. Zij konden een foutloze ronde springen in 39,24 seconden. Voor Karel Cox en Evert (v. Amadeus) was er een derde plaats. Het duo liet het hout onaangeroerd en finishte in 39,37 seconden. 

In de grote outdoor piste in Lier kwamen twaalf combinaties aan de start in de barrage. Vijf Nederlanders en vijf Belgen zorgden voor een onderonsje der Lage Landen. Eerste starter Michael Greeve zette direct een foutloos parcours neer  met Fernando (Harley VDL) in 39,65 seconden. Zijn landgenoten konden Greeve niet inhalen. Zo strandde hij als beste Nederlander op de vierde plaats.

Leopold van Asten zette in 40,75 seconden de tweede beste Nederlandse tijd. Van Asten reed met VDL Groep Hutch (v. Numero Uno) naar de vijfde plaats.

Marc Houtzager (Sterrehof's Dante NOP), Maikel van der Vleuten (Elwikke) en Harrie Smolders (Escape Z) haalden zo de top tien.

Klik hier voor de resultaten

In het 1m10 van de CSI1* competitie breed Ylona Thijs naar de overwinning. Zij sprong een foutloze ronde in het zadel van Colandrino 2 (v. Colandro) en finishte in 34,10 seconden. Juliette Herpoel en Carrera KDW Z (v. Vigo d'Arsouilles) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij konden een foutloze ronde springen in 38,01 seconden. Nina Houtzager maakte de top drie compleet; Zij sprong een foutloze ronde in het zadel van Fonia Again (v. Lucky Boy) en klokte af in 31,70 seconden. 

Staf Bedddeleem (Luna van de Donkhoeve) en Lana van den Bergh (Palerma) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor de resultaten