De tweede plaats werd gereden door Aurelia Guisson onder het zadel van Berlini From Second Life Z (v. Berlin). Zij lieten het hout in de lepels liggen en deden dat in een tijd van 52,79 seconden. Ines van den Bosch vulde de top drie aan met Go Go (v. Carnute) in 55,92 seconden. De vierde plaats was voor Samuel Hutton. Hij kon met zijn Mylord Lady (v. Mylord Carthago) een foutloze verzekeren in een tijd van 57,18 seconden. De top vijf werd aangevuld door Michael Jung en Jimmy (v. Twister de La Pomme) in een ronde van 59,81 seconden. 

Andere Belgische klasseringen waren voor Pieter Devos (Nascar Van 'T Siamshof) en Thomas De Wit (Gazelle van de Byloke). 

In de 1m40 rubriek zijn de Belgen ook niet te stoppen! Vincent Lambrecht reed naar een eerste plaats met Canaletto Gali (v. Kannan Gfe) in een tijd van 62,91 seconden. Hiermee was hij Hasan Senturk te snel af. Hij reed met Carlchen 94 (v. Cascadello) in 66,49 seconden naar een tweede plaats. De laatste top drie plek werd voor Anouk de Ruijter en Dancing Nini Z (v. Davidoff) in een tijd van 67,37 seconden. 

Manuel Chechic reed met zijn Abril Giquadana Semilly (v. Quadanne Z) naar een vierde plek. De vijfde plaats was weggelegd voor Macimillan Lill (Hayo).  

Andere Belgische klasseringen in deze rubriek waren voor Dirk Demeersman (Corvette Van'T Koningshof Z), Jeroen Appelen (Guardian), Ines van den Bosch (Vedette), Gilles Dunon (Comanchero de Poteau Z), Ann Carton-Grootjans (Kai Licha de Carmel), Tim Prouvé (Hocus Pocus van de Lucashoeve) en tenslotte ook voor Dominique Hendrickx (Mylord Les Hauts Z). 

Klik hier voor de resultaten