Ruben Houben stuurde de zoon van Cicero Z, Chardonnay van Visa Versa Z in 30,51s zonder fouten naar de eindmeet en zegevierde. Jens Nijs had Kester de Nyze Z (Kannan) onder het zadel, een merrie uit de fokkerij van vader Danny samen met Frank Van Hoeck en werd met 32,94s op de klok tweede. Neal Vanderwegen besloot op Murango (Durango VDL) op drie met een tijd van 33,52s.

Peter Boelens en Habiba vd Vrombautshoeve (Harley VDL) besloten hun vlekkeloze rit in 33,95s en werden zo vierde gevolgd door Dorien Theybers met Chesallo Hp Z (Casallo Z) die met 34,09s vijfde werden. 

Resultaten

Vandenberk ging een Belgisch rijtje voor met op vier Dennis Caubergs en de Arezzo VDL-dochter Epona. Philippe Le Jeune bracht Goss Darsouil MF (Vigo d'Arsouilles) naar de vijfde plek voor Thimo Stegen en Lovely Silva (Lyjanero) op zes. 

Pieter Devos verscheen voor het eerst in de internationale ring met de 8-jarige KWPN merrie Lente. De dochter van Grandorado TN kwam ongeveer een jaar geleden terecht onder het zadel van zijn vrouw, Caroline Devos-Poels die nu de teugels doorgeeft aan Devos. Het duo besloot met slechts twee tijdsfouten op negen. 

Resultaten



F. ©: Linda Vangansewinkel