Remco Been en de zevenjarige ruin, Cookie T (Comme Il Faut) sprongen in de Youngster finale met slechts enkele honderdsten van een seconde verschil, naar de winst. Giampiero Garofalo volgde met de zoon van Vagabond de la Pomme, Grand Prix. Op de derde plaats strandde de Belgische springruiter, Jens Vandenberk met de KWPN-merrie, Leaderbeat VDP (Etoulon VDL, fokker: A. Van der Poel).

Het paar werd opgevolgd door Lars Kersten die met Liverpool SFN (Grand Slam) voor bleef op Andrej Pavlovic en Cartharga Z (Carthago Z). 

Moet & Candhon wint bij vijf-en zesjarigen

Eerder won Thiago Ribas Da Costa de finale voor vijf-en zesjarigen met de vijfjarige KWPN-merrie, Moet & Chandon (fokker: N.Fortgens). Het paar was nipt sneller dan Camila Mazza De Benedicto en Zangersheide-ruin, Don Connore Vd Holstenhoeve Z (Domintaro 2000 Z). Sofia Westborg vervolledigde de top drie met haar eigen Agelove AB Z (Aganix du Seigneur Z).

Net buiten het podium strandde Yenthe Schrijvers met Elabeeleen vh Vijverbos Z (Excellent Van de Zuuthoeve) op een vijfde plek.

Alle uitslagen