De Zwitserse amazone, Barbara Schnieper sprong met de 13-jarige Judy KM (Joly St Hubert) naar de winst. In het klassement met het Zwitserse duo op kop volgde Lorenzo De Luca op de tweede plaats in het zadel van Violino IL Palazetto (Verdi TN). De derde plaats kwam op naam van Jens Vandenberk en Its Me G (Eldorado vd Zeshoek).

Net buiten het podium sprong Sacha Beghuin met MAscotte of the Paddocks (Corland) foutloos naar de zesde plaats. Het paar werd opgevolgd door Dries Dekkers en Lover Boy van het Schaeck (Elvis ter Putte). Binnen de top tien plaatste ook Leonie Peeters zich op de rug van haar eigen BWP-merrie, Maquinn vd Heffinck (Quinn vd Heffinck).

Peeters bleek in de tweede ranking zondermeer de Belgische sterkhouder. Mouda Zeyada (EGY) won dit klassement met Troya de Olid (Centauer Z). Het paar werd opgevolgd door Titouan Schumacher met Eliot Brimbelles Z (E T Cryozootech Z CL) Skye Higgin vervolledigde de top drie met de sBs-hengst, Gotcha (Full Monty).

Net buiten het podium volgde Leonie Peeters met de BWP-merrie, Petite Cornette v/d Rostal (Cornet Obolensky) op de vierde plaats. België's Olympisch ruiter, Jérôme Guery volgde met Callac de Cyrmanol (Quintago I) foutloos op de zesde plek.