Leonora Sandberg Nielsen kwam in de ring met Mhs Kilkenny All Star (v. Olympic Lux) en stopte de klok in 26.92 seconden, deze tijd was goed voor de overwinning. Op de tweede plaats eindigde Claudia Moore met Elando van de Roshoeve (v. Rebus G) in een tijd van 26.98 seconden. De top drie werd vervolledigd door de Belgische Rania Dindane met onder het zadel Pablo in 27.38 seconden. 

Claudia Moore kwam terug op een vierde plaats hier met Delflip (v. Flipper D'elle*HN*) in 27.46 seconden. Gevolgd door de Belgische Vic de Plecker op de rug van Extrait de Tatozin de Tinmont (v. Furzlye Fox Trot) in 27.73 seconden. 

Klik hier voor alle resultaten. 

Jef Peeters nam de overwinning in de 1.15m met een snelle barrage van 24.76 seconden op de rug van Qatar Optimus (v. Orchid's Romario). Gevolgd werd hij door Carla Sandberg Nielsen met Tricky Choice du Pena (v. Quick Star) die de tijd stopte in 27.20 seconden. Derde plaats was voor Renske van Middendorp met Funky (v. Calvino Z) die over de eindmeet gin in 27.28 seconden. 

De top vijf werd vervolledigd door Siebe Leemans met Orchid's Lonette (v. Kanshebber) in 27.82 seconden en Jef Peeters opnieuw deze keer met Evona (v. Chello III VDL) in 28.41 seconden. 

Klik hier voor alle resultaten. 

Pony - 1m10 

1. Emily van Seumeren - Kyro Stayerhof's Benjamin 

2. Thomas Driessen - Power of Love

3. Lynn Vogels - Quick Carpe Diem 

4. Ava Eden van Grunsven - Special Lady 

5. Felicity Scholten - Mr Djago (v. Hoppenhof's Shardon) 

Klik hier voor alle resultaten.