Jean de Grande kon rekenen op Kumi Star V/D Schelpenhoeve (v. Non Stop) om in 31,62 seconden naar de overwinning te rijden. Hiermee was hij de Nederlandse Ilse Tolboom met Jacquart (v. Diamant de Semilly) te snel af. Het duo finishte in 32,54 seconden. Benedikte Serigstad Endresen en Lagoubet (v. Lagavulin 2) vulden de top drie aan in 33,08 seconden. 

Lauren Caroline (Chacoas Showtime) en Alice Bianchi (Cynderella) werden vierde en vijfde. 

Tot slot waren er nog Belgische klasseringen voor Marie Boskamp (Less Is More Van Equinta), Kasper de Boeck (Gerenia) en Peter Boelens (Omega van de Vrombautshoeve Z). 

Kasper de Boeck blijft winnen 

In de CSI1* 1.15m rubriek verzekerde opnieuw Kasper de Boeck de overwinning met Caracole Coutil (v. Jarnac) en een tijd van 26,73 seconden. Rania Ghailani en Eberlina van de Kapel (v. Bustique) eindigden tweede in 26,82 seconden. Arno Boon kon rekenen op Cleo Z (v. Corydon Van T&L) het brons te pakken met een tijd van 26,90 seconden. 

Steven Vermeir (Stb Caramel Z) zette het Belgische feestje verder en werd vierde. Thomas O'Brien (Palimera GE) verzekerde de vijfde plek. 

Vervolgens waren er nog andere Belgische klasseringen voor Celia Alvarado (Kentish Town B), Lisa Noor Fikri Deckx (Caligiur R), Marie Boskamp (Nel), Oscar van den Berghe (Lavanoche T&L Z), Vanina Lombard (Jolie) en voor Bernard Meerlaen (Hunters Canatano Z). 

Klik hier voor de resultaten.