Ook de tweede plaats ging naar een Belgische combinatie. Joy Demuynck en Joy's Dreamgirl Leeuwerikenhof (v. Kashmir van Schuttershof) eindigden op de tweede plaats. Zij sprongen foutloos rond in 58,62 seconden. Natasha Hewitt en Aurora (v. Typhoon S) maakten de top drie compleet. 

Freddy Demuynck kon zich op de vijfde plaats klasseren. Hij kon in het zadel van Armageddon vh Leeuwerikenhof (v. Amour He van't Leeuwerikenhof) een foutloze ronde springen in 61,28 seconden. 

Andere Belgische klasseringen kwamen van Jean de Grande (Igor de Vauxelles), Jessica Geurts (Jacob TN) en Helena Embo (Natan van de Vossestaart). 

In het 1m30 van de Gold competitie verzekerde Julie de Pelsmaeker een Belgische klassering. In het zadel van Kalinka vd Vosberg (v. Ogano Sitte) eindigde ze op de twaalfde plek. 

In het 1m40 van de Gold competitie, zorgde Constant van Paesschen voor een Belgische overwinning. Hij rekende op Verdi Treize (v. Diamant de Semilly) om in 25,18 seconden foutloos rond te springen; Andres Vereecke en In The Mood (v. Winningmood) eindigden op de tweede plaats. Zij noteerden een foutloze ronde achter hun naam in 25,57 seconden. Marie Hecart en Alpha de Ternoire (v. Kashmir van Schuttershof) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 27,09 seconden. 

Voor Koen Vereecke (Aramis van't Leeuwerikenhof Z) en Nina Pangersic (Chamberlain) was er een vierde en een vijfde plaats. 

In de finale van de Bronze Tour was Helena Embo de beste Belgische. In het zadel van Godiva Lady (v. Action Breaker) kon ze naar een vierde plaats springen. Freddy Demuynck (Aimar van het Polderhof) en Danny Stappaerts (Stash 3Z) konden zich ook klasseren. 

Klik hier voor de resultaten