Vinckier en de zevenjarige dochter van Quick Star (fokker: J. Van Hamond) bleven ruim één seconde voor op de Britse amazone, Laura Renwick en de zevenjarige KWPN-hengst, Michelob (Otangelo). Daniel Deusser verzekerde een internationaal podium. Deusser sprong met Mylord Forever (Grandorado) naar de derde plaats.

Het duo werd opgevolgd door Christoph Vanderhasselt en Remaldparflam v/d Kleyenberg (Merald van 't Zorgvliet). Wim Vinckx vervolledigde de top vijf in het zadel van Isabel De Rijcker's Constantino Van 't Ravennest (Cornet Obolensky).

Karen Oris zet zegereeks verder

Samen met haar eigen gefokte Mali d'Or zette Karen Oris haar zegereeks verder. Op de eerste dag won het duo al, dag twee tekenden ze voor de tweede plaats. Ditmaal won het paar de 1.35m internationale rubriek. Ioli Mytilineou volgde met Por Favor van 't Roosakker (For Pleasure) voor Tallulah Mackenzie Smith en Cubix van de Berghoeve Z (Canabis Z).

Net buiten de top drie strandde Philippe Vanderhasselt in het zadel van zijn eigen gefokte, Pikachu Vitseroel (Presley Boy). Karen Oris zette de kers op de taart door ook de vijfde plek op naam te schrijven met Qjoet Gerhagen (Carlow van de Helle).

Alle uitslagen