Voor Robinson Maupiler en Johnie Walker (v. Harley VDL x Numero Uno, f. Stultiens) was er een tweede plaats. Het duo liet het hout onaangeroerd en klokte af in 40,64 seconden. Voor Hannes Symons en Diamant van't Coseveld Z (v. Diamant de Semilly x Corrado I, f. Boden-Schreurs) was er een derde plaats na een nulronde in 42,00 seconden. 

Tina Vets-Nicasi (Honey Pops vd Zuuthoeve) en Mike van Olst (Kornets Touch W) vervolledigden de top vijf.

1m25 Zondag 

In het 1m25 reed Lauren D Hondt naar de overwinning. Zij kon in het zadel van Narcis Vhl (v. Elvis Ter Putte x Bentley vd Heffinck, f. Van Hoefs) een foutloze ronde springen in 65,77 seconden. Michael Vreys en Extra Z (v. Eagle Eye x Ogano Sitte, f. Vreys) volgden op de tweede plaats. Zij konden eveneens een foutloze ronde achter hun naam noteren en finishte in 68,52 seconden. Anne Claire Breton en LW Chance Z (v. Covini Z, f. Bovy) was er een foutloze ronde in 68,52 seconden, voldoende voor de derde plaats.

Michael Vreys (Noblesse) en Anne Claire Breton (Estelle) volgden op plaatsen vier en vijf. 

Zaterdag

Op zaterdag was Jan van Alken de beste met Daido van't Ruytershof Z (v. Dieu Merci van T&L x Bamako de Muze, f. Van den Branden). Het duo kwam niet in de buurt van het hout en klokte af in 68,19 seconden. Dennis Caubergs en Linekers Neliza (v. I'm Special de Muze x Peter Pan, f. Raisanen) volgden op de tweede plaats. Zij konden eveneens een foutloze ronde achter hun naam noteren en finishtenin 68,63 seconden. Jorne Jans en Liberty (v. Game Boy D 10) maakten de top drie compleet.

Voor Sophie Schindlbeck (Aldao) en Sonia Stacquez (Edesa s Corsall) was er een vierde en vijfde plaats.

In het 1m20 tot slot ging de overwinning naar Gert-Jan Hubrechts. Hij rekende op Coco van de Helle (v. Cesano II x Lennon, f. Ahsbahs) om in 30,47 seconden een foutloze tweede fase te springen; Dries Dekkers en Gecibelle du Seigneur (v. Ensor vd Heffinck x Ogano Sitte, f. Vanlangendonck) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij noteerden een foutloze ronde achter hun naam in 31,35 seconden. Marion Marhebant en Kimberlihens (v. Non Stop) vervolledigden de top drie.

Marc Bastiaens (Oleron van de Vossekant) en Eline Vandenbogaard (Acapulco) eindigden op plaatsen vier en vijf.

Klik hier voor alle resultaten