Carolyn Krellmann en Levistos best kept Secret (v. Levisto) snelde in 37,01 seconden naar de overwinning. Jan Claeys zat haar op de hielen maar was net niet snel genoeg. Met de hengst Conrad (v. Conner) reed Claeys in 37,09 seconden naar een tweede plaats. Yuval Tivon en Johny verzekerden een derde plek met een tijd van 38,04 seconden. 

Emma Rooms (Tigra ter Wilgen) en Davy Lannoo (Jolie van de Bekemolen) zetten de Belgische zegereeks verder en eindigden vierde en vijfde. 

Tenslotte waren er nog andere Belgische klasseringen voor Hanne Mertens (Nistria JW), Pieter De Backer (Nesquick Van de Backershoeve) en Marilyn Vorsselmans (Jacobus). 

Peter Boelens bovenaan in 1.25m 

Ook in de andere rubrieken bleven de Belgische springruiters scoren. Zo sprong Peter Boelens met Omega van de Vrombautshoeve Z (v. Ogano Sitte) naar een tweede plaats. Robin van Thillo (Savannah), Laura Blommaert (Nikita Eindeken Z), Yenthe Schrijvers (Oceane, Hummer), Jorik Vervoort (Delorean) en Glenn Praet (Endossa vh katteneeck) zorgden voor nog andere klasseringen in de 1.25m proef. 

Laura Saelens won met A Quibelle RR (v. Quidam) de 1.15m rubriek en greep ook nog eens brons met Nobel vd Vrombautshoeve Z (v. Nabab de Reve). Peter Boelens en Ronja van 't Hellewater (v. Emerald van 't Ruytershof) eindigden derde in 1.05m rubriek. In de 95cm proef snelde Jorik Vervoort met Riet (v. El Torreo) naar de tweede plek. 

Klik hier voor de resultaten.